Jämän pätkä

Keskustelua suomen sanoista, fraaseista ja käännöksistä.

Jämän pätkä

Viesti elvytys vai leikkaus? 12 Helmi 2016 12:06

Ammattiliitot polvilleen - luojan kiitos ja hurrah! Nyt on Ylen vuoro: sen rooli on tuottavuussukellus alaspäin, eli alkaa tuottaa niin skeidaa ohjelmaa, että vapaa,isänmaallinen, kaupallinen lehdistö alkaa taas kiinnostaa.
Tyytyväinen, iloisesti roponsa Yleelle antama tollo kansa on taas missannut pointin : kysymys ei olekaan laadukaasta ja kattavasta tirdonvälityksestä, vaan bisneksestä ja osakkeiden arvosta.
elvytys vai leikkaus?
 

Re: Jämän pätkä

Viesti Uusi Jämsä 13 Helmi 2016 14:22

elvytys vai leikkaus? kirjoitti:Ammattiliitot polvilleen - luojan kiitos ja hurrah! Nyt on Ylen vuoro: sen rooli on tuottavuussukellus alaspäin, eli alkaa tuottaa niin skeidaa ohjelmaa, että vapaa,isänmaallinen, kaupallinen lehdistö alkaa taas kiinnostaa.
Tyytyväinen, iloisesti roponsa Yleelle antama tollo kansa on taas missannut pointin : kysymys ei olekaan laadukaasta ja kattavasta tirdonvälityksestä, vaan bisneksestä ja osakkeiden arvosta.Kuinkas hevosmiehen "tirdonvälityksestä"?
Entäpä keskustelu kielistä ja kieliopista. Onko sinulla ongelmia käännöksen kanssa? Mikä olikaan oikea sanamuoto?
Uusi Jämsä
 

Re: Jämän pätkä

Viesti Vieras 14 Helmi 2016 10:23

vastaus täsä : "tir" on " tyrien ilmiömäinen rytke". Moduksen tenppus on: subjunktiivin futuurin dataverbiaalin skitsomentaali.

Kivet sullen- myrrysmatikka!
Vieras
 

Re: Jämän pätkä

Viesti Vieras 14 Helmi 2016 18:24

Vieras kirjoitti:vastaus täsä : "tir" on " tyrien ilmiömäinen rytke". Moduksen tenppus on: subjunktiivin futuurin dataverbiaalin skitsomentaali.

Kivet sullen- myrrysmatikka!


Hra hevosmies, sinun höpötys on vielä puppua! Pyydä jotakin korjaamaan se alkuperäinen (ei suomenkielinen) teksti viirheettömäksi ja täysin ymmärrettäväksi selkokieleksi. Käännä se sitten englanniksi. Englanninkielinen teksti on helppo kääntää suomeksi.

Varmin tapa karkotaa asiakkaat on kirjoittaa virheitä täynnä olevaa puppua . Nythän ei kukaan tiedä mitä oikeasti yritit sanoa. Montako lausetta on kääntynyt mielestäsi oikein? Epäammattimaista toimintaa!
Vieras
 

Re: Jämän pätkä

Viesti pertti50 26 Huhti 2016 12:40

leikkaus ehdottomasti. ;)
pertti50
 

Palaa alueelle Suomi

Samankaltaisia viestiketjuja